TomTom zoekt Europa’s veiligste chauffeur

Met de nieuwe Driver of the Year Awards introduceert TomTom Telematics een nieuwe competitie onder Europese truckchauffeurs. Bedrijven kunnen hun chauffeurs registreren voor deelname via de website van TomTom Telematics.

De deelnemers worden geklasseerd op basis van hun rijprestaties. De scores worden berekend door de fleet managementoplossing TomTom Webfleet op basis van het aantal keren abrupt remmen en sturen – en de ernst ervan – per kilometer. Het klassement wordt de eerste week van elke maand, van mei tot en met september 2017, bijgewerkt. TomTom zal de winnaars per regio en categorie (LCVs en personenwagens of zware bedrijfswagens) bekendmaken in de eerste week van oktober. Tien finalisten strijden vervolgens met elkaar om de titel ‘European Driver of the Year’ op het racecircuit van Catalunya in Barcelona op 21 oktober 2017.

“We hebben deze competitie geïntroduceerd om de veiligheid van bestuurders meer prioriteit te geven binnen Europese bedrijven en om ze aan te moedigen hun wagenparken kostenefficiënter te laten rijden”, zegt Taco van der Leij, VP Marketing van TomTom Telematics.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo