Astrata voegt nieuwe functionaliteiten toe aan TripMonitor

Astrata heeft haar TripMonitor-oplossing uitgebreid met een nieuwe reeks functionaliteiten, waaronder een ‘Management by exception’ functionaliteit die de aandacht richt op minder presterende assets.  Een gedetailleerd inzicht in het verloop van de rit wordt in realtime getoond en wordt vergeleken met de oorspronkelijke tijdsplanning. Als een rit risico loopt buiten de planning te vallen, omwille van bv vertragingsrisico’s, genereert TripMonitor een waarschuwing. “Zo kunnen wagenparkbeheerders direct corrigerende maatregelen nemen en hun klanten inlichten over de gewijzigde aankomsttijden”, aldus Astrata. De TripMonitor-oplossing kan geïntegreerd worden in meer dan 70 verschillende transportmanagement‑, fleetmanagement‑ en planningssystemen alsmede trailer- en reefer-dataproviders. De nieuwe functionaliteit van het TripMonitor-platform omvat ook periodieke bedrijfsrapportages over de status van elke rit, het werkelijk verloop in vergelijking met de planning, en de prestaties van de onderaannemers. Elk rapport kan gefilterd worden op een gedefinieerde tijdsperiode, waardoor wagenparkbeheerders gegevens krijgen die hen een nog beter en gedetailleerd inzicht geven. Er zijn twee hoofdrapporten beschikbaar:

  • Overall Transport Operator Performance – dit rapport biedt één overzicht van alle vervoerders op basis van hun prestatie-indicatie en een vergelijking van hun prestaties. De vervoerders die het best presteren, verschijnen bovenaan de lijst.
  • Individual Transport Operator Performance – dit rapport biedt wagenparkbeheerders een gedetailleerder inzicht in de prestaties van een geselecteerde vervoerder, waarbij gebruik wordt gemaakt van duidelijke grafieken met betrekking tot de uitgevoerde ritten in een geselecteerde tijdsperiode.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo