ICTS haalt slag thuis bij vier grote transporteurs

Trailerverhuurder ICTS Group is recent internationale partnerschappen aangegaan met vier grote transportbedrijven : Ekol, Waberer’s, Link en CLdN Cargo.  ICTS heeft onlangs 50 lichtgewicht 45 ft. chassis aan CLdN Cargo geleverd. De ICTS Group heeft ook een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten voor onderhoud, reparatie en andere diensten met Waberer’s International Nyrt en diens nieuwe filiaal Link Sp. Z o.o. met betrekking tot hun rollend materieel. Met de turkse transporteur Ekol heeft de ICTS Group een uitgebreide huurovereenkomst getekend. Deze transactie betreft de huur van 125 Kässbohrer mega huckepack schuilzeiltrailers, onderverdeeld in 100 TIR verhuurtrailers voor lange termijn en 25 trailers voor korte termijn verhuur. Als onderdeel van de huurovereenkomst zal ICTS ook APK-keuringen en preventieve inspecties uitvoeren in haar werkplaatsen in Zeebrugge en in Rotterdam. Zeebrugge is een zeer belangrijke locatie voor Ekol, want de Turkse groep heeft onlangs haar treinverbinding met Trieste in Italië gevestigd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo