UniCarriers breidt het assortiment elektrische meelooppallettrucks uit

Met de MDW en de MDE presenteert UniCarriers voor het eerst een elektrische meelooppallettruck met een centraal geplaatste dissel en middenwiel. Mede dankzij de hefhoogte van 220 resp. 735 mm, presteren deze pallettrucks gemakkelijk op steile en oneffen vloeren. De nieuwe elektrische meelooppallettrucks zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik en per direct leverbaar. De compacte elektrische meelooppallettrucks zijn bijzonder veelzijdig en breed inzetbaar. Geschikt voor diverse toepassingen als het interne transport op de korte afstand, het order verzamelen en geschikt voor gebruik op de vrachtauto. Om de trucks optimaal geschikt te maken voor de gewenste toepassing, kan de basis truck worden aangevuld met diverse opties. Zoals een diepvriesuitvoering voor het werken tot –35° C, een beugel om accessoires aan te bevestigen, een laststeunrek en LED werklampen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo