Brigade introduceert vernieuwde Backeye camera’s op We Are Transport

Brigade introduceert tijdens We Are Transport haar vernieuwde Backeye® 360 camera’s. De software en weergave-mogelijkheden zijn uitgebreid, en het  systeem werkt nu met afstandsbediening. Met de Backeye®360 ziet de bestuurder zijn voertuig en omgeving op één monitor. Vier op het voertuig gemonteerde camera’s geven gelijktijdig de beelden door aan de ECU (Elektronische Controle Unit), die de beelden verwerkt, corrigeert en samenvoegt tot één realtime beeld op de monitor. De nieuwe versie biedt 19 verschillende weergave-mogelijkheden. Diverse triggers veranderen automatisch het beeld voor de bestuurder zoals bijvoorbeeld activatie van het knipperlicht, waarbij de niet-bestuurderszijde aan de rechterkant wordt geactiveerd.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo