Frédéric Zielinski stapt over van Swisslog naar Savoye

Savoye maakt bekend dat Frédéric Zielinski haar nieuwe International Solutions Development Director. De 39-jarige Fransman heeft al 15 jaar ervaring in de intralogistiek bij concurrent Swisslog.  Frédéric Zielinski wordt bij Savoye verantwoordelijk voor de groei en positionering van het bedrijf in zowel thuismarkt Frankrijk als het buitenland. “Het doel is om de leidende positie in intralogistieke oplossingen in Frankrijk te consolideren en het marktaandeel op de internationale markt te vergroten, mede door de verdere ontwikkeling van Intelis PTS; een geautomatiseerde orderverzameloplossing op basis van ‘goods-to-man’”, klinkt het bij de Franse aanbieder van logistieke oplossingen op maat.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo