Gielen 50 jaar DAF klant

Omdat de familie Gielen van Gielen Transport & Recyclage al 50 jaar trouwe DAF klant is werden ze vorige week in de bloemetjes gezet door DAF Trucks België en Truck Trading Limburg. “In 1968 kochten we onze eerste DAF, in een garage in Sint-Truiden. En sindsdien zijn we altijd DAF blijven rijden, al werken we tegenwoordig samen met TTL DAF in Houthalen. Dat ligt net iets meer in ons werkgebied”, aldus zaakvoerder Philip Gielen. Recyclage is de core business van dit familiebedrijf. Onder de groep vallen drie takken: recyclage, containerservice en transport. Binnen de recyclage worden niet gevaarlijke bedrijfsafvalstoffen verwerkt op vier sorteerlijnen. De tak containerservice verhuurt containers en verwerking van verschillende afvalstoffen. De transporttak zorgt voor het verplaatsen van de containers van bij de klant naar de recyclagesites, en voor nationaal en internationaal transport van afvalstoffen en recyclagematerialen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo