Nieuwe Ford Transit Courier nu te bestellen, in juni leverbaar

Klanten kunnen voortaan de nieuwe versie van de compact Ford Transit Courier bestellen.  Het kleinste lid van de Ford Transit-familie beschikt over een nieuwe voorkant en over vernieuwde aandrijvingen met standaard zes versnellingen. Het interieur beschikt ook over een meer ergonomische middenconsole. In de duurdere modellen is dit voorzien van een 6″-kleurentouchscreen met het SYNC 3-communicatie- en entertainmentsysteem, De nieuwe serie aandrijvingen biedt klanten de keuze tussen de 1.5-liter TDCi-dieselmotoren van 75 of 100 pk of de 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor met 100 pk. Alle uitvoeringen beschikken over een geheel nieuwe handgeschakelde zesversnellingsbak in plaats van de vijfversnellingsbak van het vorige model. De dieselmodellen worden standaard geleverd met een nieuw brandstofbesparingspakket. Zo voorziet de Active Grille Shutter in optimale aerodynamica dankzij de betere opwarmtijden en de verminderde luchtweerstand. De Transit Courier biedt bestuurders van bestelauto’s een laadvermogen van 500 tot 590 kg en een laadruimte tot 2,4 m³. De nieuwe Transit Courier bestaat in de volgende uitvoeringen : Ambiente, Trend (met handbediende airconditioning, elektrische ramen, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, lederen stuurwiel, mistlampen en een zijschuifdeur aan de rechter kant van het voertuig) en Limited. Deze nieuwe uitvoering beschikt standaard over Cruise Control, Climate Control, parkeersensoren achter en het SYNC3 multimediasysteem met 6 inch kleurentouchscreen dat zich dichter bij de bestuurder bevindt.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo