Assa Abloy Entrance Systems stelt een nieuwe sectionaalpoort voor

OH1042S, zo heet de nieuwe industriële sectionaalpoort van Assa Abloy Entrance Systems, dat geautomatiseerde oplossingen voor toegangscontrole levert. Haar belangrijkste troef? Ze gaat vier keer sneller open dan een klassieke sectionaalpoort. Dankzij die snelle openingstijd – een meter per seconde – verbruikt de goederenstroom veel minder energie. De leverancier benadrukt dat het binnenklimaat door die openings- en sluitingstijd immers beter kan worden ingesteld en behouden. Bovendien is de structuur met de nauwe dichtingen van de poort volledig tochtvrij en luchtdicht, wat ook bijdraagt tot een betere controle van de temperatuur en bijgevolg tot minder warmteverlies. Volgens Assa Abloy Entrance Systems verlaagt de nieuwe OH1042S-poort de energiekosten met 12%.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo