De Ford Ranger Black Edition wint de eerste Best Professional Pick-up

De grote nieuwigheid van de tweede edite van het Best of Van evenement was ongetwijfeld de eerste Best Professional Pick-up wedstrijd. De Ford Ranger Black Edition heeft deze eerste trofee gewonnen. De lezers van de site Transportmedia konden stemmen voor hun favoriete pick-up, uit een lijst van de volgende vier kandidaten: Ford Ranger Black Edition, Mercedes X-Klasse, Renault Alaskan en Volkswagen Amarok. Gelanceerd in 2016 met een nieuw koetswerk, een luxueuzer interieur, een verlaagd verbruik, krachtigere motoren én meer technologie blijft de Ford Ranger bevestigen. De efficiënte motoren zijn tot 17 % zuiniger zijn dan hun voorgangers. De verbeterde 2,2-liter TDCi dieselmotor levert nu 160 pk, de 3,2-liter vijfcilinder TDCi motor 200 pk. Klanten krijgen de keuze tussen een handgeschakelde zesversnellingsbak en een zestrapsautomaat en tussen vier- en voorwielaandrijving. De Black Edition met zijn speciale lak en uitrusting heeft altijd 4×4-aandrijving.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo