Swisslog versterkt CarryPick oplossing met nieuw mobiel goods-to-person systeem

Swisslog haalt een nieuw mobiele goods-to-person systeem van moederbedrijf KUKA in huis om haar eigen CarryPick geautomatiseerd opslag- en order fulfillment systeem te versterken. De nieuwe KMP600 AGV van het CarryPick systeem is ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen KUKA en Swisslog. De nieuwe CarryPick oplossing is nu een modulair en volledig geïntegreerd systeem, inclusief systeemsoftware. Dankzij betere mechatronica is de nieuwe AGV bovendien veel stiller en meer ergonomisch. Verder is de levensduur van de batterij volgens Swisslog verlengd. Dankzij een specifieke CarryPick module binnen het nieuwe SynQ-softwareplatform van Swisslog vervalt de noodzaak voor verschillende softwaresystemen en is het risico op fouten en downtime verminderd. VR Klanten hebben tevens toegang tot de virtual en augmented reality functionaliteit, die hen – voorafgaand aan de implementatie – de mogelijkheid biedt om te zien hoe het CarryPick systeem zal werken. Tevens dient deze functionaliteit als trainingstool voor nieuwe flexwerkers/pickers in het magazijn.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo