West-Vlaams Transport Forum viert 10-jarig partnership met DKV

Sinds tien jaar is DKV Euro Service partner van het West-Vlaams Transport Forum, een vereniging van verschillende transporteurs in de provincie.

Dankzij deze samenwerking kan het WTF haar leden interessante tarieven aanbieden en wordt er kennis gedeeld, bijvoorbeeld over EETS, het European Electronic Toll System.. Stefaan Cottyn, zaakvoerder van Transcot uit Menen en stichtend lid van het WTF, legt uit hoe de samenwerking tot stand is gekomen: “Bij het WTF hebben we drie voorname doelen. Ten eerste wilden de West-Vlaamse transporteurs elkaar beter leren kennen. Ten tweede proberen we voor onze leden interessante tarieven te bedingen bij diverse leveranciers. Zo konden we dankzij de steun van DKV een aanzienlijke hoeveelheid dashcams aankopen die de veiligheid op en naast de weg ten goede komen. En ten derde willen we sectorgebonden kennis delen door regelmatig infoavonden rond interessante thema’s te organiseren.”

 

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo