Still wint Best of Handling 2018

Het salon Logistics & Distribution in Brussel was het toneel voor de prijsuitreiking van de eerste editie van de Best of Handling. Het RX-20-gamma van Still viel twee keer in de prijzen. Het event Best of Handling, een organisatie van TRANSPORTMEDIA en Easyfairs in samenwerking met Atrium, wil innovaties op het vlak van vorkheftrucks en magazijnmachines extra in de kijker plaatsen. Deze eerste editie was gewijd aan vorkheftrucks van minder dan 3,5 ton. Er waren vier kandidaten: Clark, Crown, Still en Toyota. Het was uiteindelijk Still en zijn grondig hertekende RX-20-gamma, die zowel de juryprijs als de publieksprijs won (bezoekers van de website www.transportmedia.be en bezoekers van het salon Logistics & Distribution). In het volgende nummer van Link2Logistics Management vindt u een uitgebreid verslag van de prestaties en realisaties van de vier kandidaten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo