Easyfairs trekt positieve balans uit Logistics & Distribution 2018

Easyfairs blikt tevreden op Logistics & Distribution 2018, dat verleden week doorging in Brussel. Volgend jaar pakt de beursorganisator uit met een nieuw evenement, op initiatief van TRANSPORTMEDIA : Best of Wallonia. “Dankzij de positieve reacties van zowel exposanten als bezoekers op de verschillende nieuwe initiatieven en uitstraling van de beurs, kunnen we tevreden terugblikken op deze editie. We hebben een goeie mix van zakendoen, netwerking en gezelligheid neergezet”, zegt Bianca Peeters van het Logistics & Distribution Team. In totaal verwelkomde de beurs 2007 professionele bezoekers (standpersoneel niet inbegrepen). Het totaalevent samen met Empack + Automation heeft 5.793 professionals over de vloer gehad. –              Foto’s beurs –              Beursfilm Next editions 2019 & 2020 De volgende afspraken van Easyfairs met de transport, logistieke en distributie community staat gepland op volgende data:

  • Best of Wallonia, Transport & Logistics network platform: 28 mei 2019 in Namur Expo (hierover binnenkort meer info!)
  • Transport & Logistics Antwerpen: 15, 16 & 17 oktober 2019 in Antwerp Expo
  • Logistics & Distribution: 14 & 15 oktober 2020 in Brussels Expo

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo