Win een testdag met alle pick-ups van de markt!

U beheert een vloot van lichte bedrijfsvoertuigen ? U zou graag alle pick-ups van de Belgische markt eens testen (en zelfs deze leuke oldtimer) ? Als u vrij bent op woensdag 7 november, dan biedt TRANSPORTMEDIA u deze uitgelezen kans! De eerste ‘Pick-up Showdown’ van TRANSPORTMEDIA gaat door op woensdag 7 november. De redactie van TRANSPORTMEDIA heeft twee plaatsen voor zijn lezers gereserveerd. Enige vereiste is dat ze verantwoordelijk zijn voor een vloot van LCVs. Deelnemen is eenvoudig : mail het antwoord op onderstaande vraag door naar  claude.yvens@transportmedia.be en geef uw naam, uw firma en de grootte van uw vloot ook door. Succes!

Wat is de meest verkochte pick-up in Europa in 2017?

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo