Nieuwe Renault Trucks C voor takeldienst Jan De Nil

Takeldienst Jan De Nil takelt zowat alles, van bromfietsen tot bussen en vrachtwagens, en heeft recent een nieuwe Renault Trucks C in gebruik genomen.

Zaakvoerder Pieter De Nil heeft drie Renault Trucks vrachtwagens en een paar bestelwagens in de vloot. Eentje dient voor ongevallen, eentje voor zwaardere bestelwagens, en eentje voor vrachtwagens en bussen. Allemaal Renault Trucks. “Zo lang ik me kan herinneren, rij ik met Renault Trucks”, vertelt Pieter De Nil. “Prijs/kwaliteit is het gewoon de beste keuze. Mijn jongste vrachtwagen is nu negen jaar oud, mijn oudste veertien. Die laatste zit nu rond de 300.000 kilometer en heb ik recent vervangen door de nieuwe Renault Trucks C”, aldus Pieter De Nil.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo