Vervaeke neemt Jan Dohmen over

Twee jaar na Van der Lee neemt Vervaeke een andere Nederlandse transporteur over : Jan Dohmen, met hoofdzetel in Herkenbosch, komt dus in Belgische handen.

Jan Dohmen is een belangrijke logistieke dienstverlener in vloeibare chemicaliën en gassen en beschikt over een vloot van meer dan 700 tankcontainers. Jan Dohmen is gespecialiseerd in intermodaal, deepsea, gastransport en on-site logistics. De firma heeft een omzet van meer dan 20 miljoen euro en telt zo’n 70 medewerkers.

Met deze acquisitie kan Vervaeke nu ook onbegeleide containertransporten via trein en boot aanbieden. “Deze transporten naar verdere bestemmingen vormen in tijden van chauffeursschaarste, mobiliteitsproblemen en klimaatbewustzijn een bijkomende troef om de continuïteit van onze diensten te garanderen”, zegt Frédéric Derumeaux, CEO van Vervaeke. Langs hun kant zijn de vorige eigenaars van Jan Dohmen, Joost Sonnemans en Roel van Heugten, ook heel tevreden over deze ontwikkeling en blikken vol vertrouwen vooruit: “Dankzij de marktkennis en het grote klantenbestand van Vervaeke zien we vele mogelijkheden om onze specifieke diensten uit te bouwen.” Zowel de huidige zaakvoerders als alle medewerkers blijven aan boord.

Kerncijfers Vervaeke na de overname

  • omzet van meer dan 140 miljoen euro
  • een vloot van 750 trekkers, meer dan 1000 tankopleggers, met 750 tankcontainers
  • een team van 950 medewerkers.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo