De Autonome Haven van Namen verbetert haar infrastructuur

De Autonome Haven van Namen heeft meerdere infrastructuurwerken doorgevoerd in 2018 en voorziet nog andere voor de komende maanden en jaren: de herinrichting van de site de Bonne espérance, de herinrichting en modernisering van het overslagpunt in Maizeret en de aanleg van twee terreinen zonder verbindingen met de waterweg voor de installatie van KMO activiteiten. De haven is tevens betrokken bij een studie over de mobiliteit van zwaar transport en wijst op het verschijnen van nieuwe binnenvaarttrafieken: de import van grondstoffen voor Fondatel, de overslag van gerecycled materiaal voor de firma Bruco, de overslag en verscheping van bouwelementen van bruggen voor de firma TMI.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo