Neyt Trucks (MAN) ontvangt ‘Best Belgian Service Dealer 2018/2019’ Award

Neyt Trucks, MAN concessiehouder met vestiging in Lokeren en Zingem, is tijdens de MAN Service Quality Awards uitgeroepen tot “Best Belgian Service Dealer 2018/2019”.

Het bedrijf werd in 1961 in Lochristi opgericht. Vandaag is de derde generatie van de familie (de eerste twee zijn nog steeds actief in het bedrijf) voorzitter van het bedrijf. Neyt Trucks stelt een 65-tal medewerkers terecht, waaronder 40 mekaniekers.

Met de MAN Service Quality Awards wil MAN de beste werkplaatsen identificeren aan de hand meerdere theoretische en praktijkgerichte selectierondes. Doorheen de gehele wedstrijd wist het bedrijf een goede beurt te maken.

Met de introductie van de TGE-bestelwagen kreeg de garage Neyt een serieuze boost onder meer met de nodige investeringen in de verkoopafdeling en receptie, die momenteel een volledige vernieuwing ondergaat. Naar de toekomst toe komt er een vernieuwde beveiligde parking, wordt het gebouw uitgebreid met 4 inrijpoorten en 3 werkputten. Op de foto: Marc De Baerdemaeler, Managing Director MAN Truck & Bus (2de van links) en het Neyt-team.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo