TMS Soundwave failliet

TMS Soundwave, een logistieke dienstverlener uit Pelt (in het noorden van de provincie Limburg) is door de handelsrechtbank van Hasselt failliet verklaard. Het lot van het bedrijf leek echter al twee jaar bezegeld.

In 2011 liet TMS Soundwave nog van zich spreken door een van de eerste (en enige) Mercedes Atego Hybrid-voertuigen van België te kopen. Het bedrijf uit Overpelt voerde toen namelijk logistieke diensten uit voor touroperator TUI (met de levering van promomateriaal aan de reisagenten). In 2015 werkten er nog 15 mensen, maar toen de firma een groot contract verloor, ging het snel bergafwaarts: Op 21 juni 2016 ging TMS Soundwave in vereffening en het faillissement dat onlangs werd uitgesproken, is daar het onvermijdelijke gevolg van…

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo