5 Antwerpse expediteurs gaan de Lean & Green-uitdaging aan

Vijf Vlaamse expediteurs zijn gestart met een nieuw Lean & Green-traject met de ondesteuning van VIL. Ze gaan daarmee de uitdaging aan om in vijf jaar tijd hun CO2-uitstoot met 20 % te verminderen.

Vier van de vijf deelnemers maken deel uit van het Ziegler-netwerk : Carga, Intertrans, Universal Express en Ziegler zelf. Samen met Reuse starten ze met een nieuw Lean & Green-traject. Voor een expediteur is het niet eenvoudig om in vijf jaar tijd hun CO2-uitstoot met 20 % te verminderen. Van de acht expediteurs die in 2016 de Lean & Green-uitdaging aangingen hebben maar Ahlers Belgium, Gosselin Logistics en Jas op 11 december de Lean & Green award ontvangen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo