Charge4Europe stelt zijn oplaadnetwerk open

Charge4Europe, een joint venture van DKV en Innogy SE dat een elektrisch oplaadnet biedt, heeft een roamingovereenkomst voor de Scandinavische landen en het Verenigd Koninkrijk afgesloten.

Diverse Europese leveranciers van intelligente elektrische-oplaadoplossingen hebben een intentieverklaring ondertekend. Ze verbinden zich er met een roamingovereenkomst toe om hun netwerken tot eind 2019 open te stellen voor de bestuurders van elektrische voertuigen in Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. Met één enkel abonnement krijgen die chauffeurs dus toegang tot alle openbare laadpunten die door de ondertekenaars worden beheerd. Christopher Schäckermann, directeur-generaal van Charge4Europe: “Een complete, pan-Europese bevoorrading en toegang tot de laadpunten van alle leveranciers, dat zijn de sleutelfactoren voor een geslaagde elektrische mobiliteit in Europa. Daarom zijn we ook zo tevreden dat we ons bij dit initiatief kunnen aansluiten”.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo