Meer dan 80 exposanten op de tweede Transpro beurs

Na de eerste editie in 2022 zijn de UPTR en PayCover terug met de beurs Transpro op 29 en 30 mei in Waregem Expo. Meer dan 80 exposanten, waaronder de acht belangrijkste truckmerken via hun lokale dealers, tekenen present.

TRANSPRO opent haar deuren voor het publiek op woensdag 29 mei om 15.00 uur en op donderdag 30 mei om 14.00 uur. TRANSPRO sluit niet voor 22.00 uur om iedere ondernemer in staat te stellen de beurs te bezoeken. Vooraf inschrijven is verplicht via www.transpro.be.

Lijst van exposanten

Volvo Automobilia, Mercedes Ghistelinck, Iveco Maenhout, Man Zuid Vlaanderen, Scania Belgium, TH Trucks Kortrijk, Renault Trucks Ampe, Ford Eeckhout-Cardoen, Groep Duran, Schmitz Cargobull, TheTruckCompany – Kässbohrer, Alumac – CTTS, Delto-Pull, Mitsubishi Heavy Industries – Thermal Transport Europe (MTTE), Eurotracs, ZF Transics, Trimble, Dash-Doc, Suivo, Tas-Tms, Traxgo, TLCC, Qargo TMS, Stream Software, Open ICT – Orditool, Rauwers Controle, Linqo, Phelect, B2PWeb, Total Energies, Powerland – Vandotec, TSG Solutions, Randstad, TL Hub, PayCover, Monizze, Talent Lab, Digital Payroll Services, FSTL, Qlean Air, Martins Industrie, Stecodiag, Rycobel, Jost Truck & Trailer Products, DKV, Axxès, Eurotoll – Lumesia, LogPay, Q Team, Profile Tyrecenter De Brabandere, Texaco Dejap Brandstoffen, Total Energies, Gas. be, M-Tanks, Madic Benelux, DDD Technics, d-flexx, D’Hondt Verzekeringen, Q&O Verzekeringen, JVB Verzekeringen, Mercurius Verzekeringsmakelaars, TVM, Atrium opleidingen, Autorijschool Lust, VAB, PTTC, Vlaamse Stichting Verkeerskunde, Brigade Electronics, Be-Mark, Tersana, PFM Solutions, Top Concept, Van Damme, Tec Concept, Nerta, Karcher, ITL Advocaten, UPTR, Flows, Transporama – Trans Aktueel.

Lees alles over UPTR

UPTR

video

UPTR ontmoet kmo transport en logistieke ondernemingen

UPTR is de Unie van Professionele Transporteurs en Logistieke ondernemers die de Belgische Transport- en Logistieke ondernemers vertegenwoordigd op een regionaal, nationaal en Europees niveau. UPTR biedt een brede waaier van diensten en juridische bijstand aan en dit alles om de administratieve last van de transport- en logistieke ondernemingen van vandaag te verminderen. “Onze leden […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo