Ninatrans doet twee overnames

Ninatrans (Heverlee) heeft zojuist twee transportactiviteiten op rij overgenomen, waardoor de luchtvrachtdivisie wordt versterkt en de klantenportefeuille wordt uitgebreid met een belangrijke speler in agrarische producten.

Enerzijds werden alle activiteiten van het transportbedrijf LVW uit Machelen overgenomen. Vanuit de vestiging te Brucargo levert het bedrijf zowel volle- als deelladingen en express transporten. “Deze vestiging blijft actief om ter plaatse een overslagpunt te hebben om nationale distributie van de deelvrachten te organiseren. LVW kan rekenen op een trouwe klantenkring en gemotiveerde medewerkers. Door deze strategische overname kan Ninatrans haar activiteiten uitbreiden met deelladingen in luchtvracht en pallet vervoer binnen België”, zegt Benny Smets, CEO van Ninatrans. Hierdoor krijgt het wagenpark van Ninatrans 18 voertuigen bij.

Gelijktijdig werden ook de retail-transport activiteiten overgenomen van de firma Trans Boogaerts, met als belangrijkste klant Arvesta (het vroegere Aveve), dat actief is in veevoeding, land- en tuinbouw, machines en bloem. Deze activiteit is goed voor een tiental voertuigen. “Arvesta kiest voor Ninatrans omdat maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernemen hoog in het vaandel staat en omwille van haar innovatieve aanpak op het vlak van digitalisering en automatisering”, aldus Benny Smets.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo