Peter Poelman niet langer de baas van DAF Trucks Belgium

Volgens verschillende bronnen moet DAF Trucks Belgium op zoek naar een nieuwe Managing Director: Peter Poelman heeft zijn functie neergelegd.

Toen we DAF Trucks Belgium hierover hebben gecontacteerd, wilde het bedrijf daarover niets kwijt, maar het hoofdkwartier van DAF Trucks in Eindhoven heeft die informatie wel bevestigd aan onze collega Flows. Poelman had de functie van Managing Director bij DAF Trucks Belgium begin april 2019 opgenomen nadat zijn voorganger Bart Bosmans was gepromoveerd tot Europees verkoopverantwoordelijke van de Nederlandse constructeur. De reden van Poelmans vertrek en de naam van zijn vervanger zijn (nog) niet bekend.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo