blank

Via Navistar probeert Scania voet aan grond te krijgen in Canada

Scania en Navistar hebben plannen om nauw samen te werken. Concreet gaat het over de introductie van voertuigen en aanverwante diensten voor de mijnbouw. Het is de bedoeling om tegen 2020 alle-terrein-vrachtwagens ter beschikking te stellen aan enkele vooraf geselecteerde bedrijven om op die manier één en ander uit te testen. De toenadering tussen Scania en Navistar kreeg een extra boost in 2016, toen Traton SE en Navistar een alliantie aangingen. Navistar en Scania zullen nu nog nauwer gaan samenwerken en dit zou moeten leiden tot de levering van op maat gemaakte Scania-voertuigen voor de mijnbouw, met name vrachtwagens voor het vervoer van algemene goederen, water, brandstof en personeel. Het is wel nog wachten op groen licht van de bevoegde instanties in Canada.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo