Een Peugeot e-Expert vanaf 2020

Na Citroën en Opel kondigt nu ook het derde merk van de groep PSA de elektrificatie aan van zijn hele gamma bedrijfsvoertuigen. Vanaf 2020 zou er al een e-Expert verkrijgbaar moeten zijn.

Net zoals zijn broertjes Jumpy (Citroën) en Vivaro (Opel) biedt de elektrische Expert twee accuvermogens: 50 kWh met een actieradius van 200 km (WLTP) en 75 kWh met een autonomie van 300 km (WLTP). De constructeur benadrukt dat de nuttige lading onveranderd blijft. De e-Expert komt vanaf het tweede halfjaar van 2020 op de markt. Hij vult het elektrische gamma aan dat uit de Partner en Boxer Electric bestaat. Peugeot laat weten dat de elektrificatie van zijn hele gamma bedrijfsvoertuigen voor 2021 is voorzien. Het model is in 2016 gelanceerd en er zijn intussen meer dan 170.000 exemplaren van verkocht.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo