Pieter Van Bastelaere, CEO van Traxio

Pieter Van Bastelaere werd net genoemd als Afgevaardigd Bestuurder van de mobiliteitsfederatie Traxio, met onmiddellijke ingang. Van Bastelaere (39) heeft 10 jaar ervaring in werkgeversmiddens en is drie jaar geleden bij Traxio begonnen als Directeur Vlaanderen. Hij is eveneens lid van het management team en hoofd van het departement Public Affairs. In deze hoedanigheid heeft hij Traxio in vercshillende kringen als een constructieve, betrouwbare en professionele organisatie doen erkennen, zegt Didier Perwez, voorzitter van de werkgeversorganisatie. Met zijn 39 lentes is Pieter Van Bastelaere de jongste CEO van Traxio ooit. De kersverse CEO weet dat er veel werk op de plank ligt: “Mijn eerste prioriteiten gaan dan ook naar het verder uitbouwen van het netwerk van partners, politici en stakeholders. Ook verbondenheid tussen de leden en het personeel, en sterke communicatie zijn van groot belang”.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo