Corneel Geerts investeert in camerabewaking

De Corneel Geerts Groep heeft er zopas een investering van 50.000 euro opzitten. De hele vloot, inclusief de voertuigen van de onderaannemers, werd met dashcams uitgerust. De transportondernemer uit Wijnegem hoopt deze investering binnen het jaar terug te verdienen aan de hand van kortingen op verzekeringspolissen, een daling van het aantal diefstallen en een defensiever rijgedrag van de chauffeurs. De rijstijl van de bestuurders zal beter kunnen worden gecontroleerd. Het Antwerpse transportbedrijf denkt bovendien de CO2-uitstoot met 20 tot 25%, en zelfs meer, te kunnen verlagen. De nieuwe dashcams moeten ook helpen om het aantal ongevallen te verminderen en dankzij een kalmere rijstijl bij te kunnen dragen aan een beter imago van het wegtransport.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo