Featured Video Play Icon

Volvo Trucks pakt maar liefst vier keer uit!

Volvo Trucks zal volgende week niet één, maar vier nieuwe modellen voorstellen aan de pers. De Zweedse vrachtwagenbouwer pakt nu al uit met een teaser, meer bepaald een spectaculaire film waarin CEO Roger Alm zowaar in de huid kruipt van Ethan Hunt… FM, FH, FH16 en FMX: het volledige zware gamma van Volvo Trucks krijgt een facelift in maart. Bij het bekijken van de eerste beelden, moeten we ons niet meteen aan ingrijpende esthetische wijzigingen verwachten (zo zien we nog altijd spiegels op de cabine), maar toch hebben we een sterk vermoeden dat er grote veranderingen op til zijn. Er blijven dus nog twee mogelijkheden over: een volledig hertekende bestuurdersomgeving of een belangrijke innovatie op technisch vlak. In afwachting van de persconferentie van drie maart, moeten we het voorlopig doen met de spectaculaire lanceringsvideo, waar de vier voertuigen zijn opeengestapeld en CEO Roger Alm de rol van ongeziene waaghals speelt.

Lees alles over Volvo Trucks Belux

Volvo Trucks Belux

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo