Comfort Energy koopt 50 Volvo Trucks bakwagens

Stookolieleverancier Comfort Energy uit Hasselt blijft zijn vloot vernieuwen en heeft zopas de laatste exemplaren van een grote bestelling van 50 Volvo FM vrachtwagens in ontvangst genomen. De bakwagens zijn hoofdzakelijk Volvo FM’s 6×2 van 380 of 430 pk. Er is ook een tiental FM vierassers met tridem bij, evenals enkele FH 460 trekkers.

Comfort Energy is de grootste onafhankelijke verdeler van stookolie in België. Het bedrijf heeft 14 eigen opslagplaatsen verspreid over heel het land en rekent ook op 45 lokale partners die onder vlag van Comfort Energy rijden. “Onze vloot bestaat uit 200 voertuigen. Het overgrote merendeel bestaat uit bakwagens met een tankopbouw voor de distributie van stookolie, van benzine en diesel. De rest zijn trekkers met tankopleggers”, zegt David Delellio, business unit manager van Comfort Energy. “Met de twee meest recente bestellingen bij Volvo Trucks – 20 en 30 stuks verspreid over twee jaar – was het de bedoeling om de laatste Euro4-vrachtwagens versneld uit circulatie te halen. Bijkomend wilden we onze chauffeurs in de watten leggen. Zij rijden elk met hun eigen vrachtwagen. Met deze exemplaren van een premiummerk willen we bijdragen tot hun comfort en hun veiligheid. Zij waarderen het, want op hun beurt onderhouden ze hun truck met de grootste zorg”, zegt Delellio nog.

Lees alles over

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo