Volvo Trucks start productie weer op

De fabrieken van Volvo Trucks, o.a. Volvo Europa truck in Gent starten momenteel langzaam weer op met inachtneming van maatregelen om de gezondheid en veiligheid van werknemers te beschermen weer op.

Alle fabrieken van Volvo Trucks waren sinds half maart gesloten, maar sinds 27 april wordt de productie geleidelijk hervat in Gent. Hierbij staat de veiligheid van de werknemers voorop, zegt Volvo Trucks: “De fabriek heeft onderzocht hoe zij de verschillende werkposten zo kan inrichten dat medewerkers voldoende afstand houden. Er komen plexi-vensters waar dat mogelijk is en er wordt alcoholgel aangeboden. Het personeel wordt ook geïnformeerd over hoe de verspreiding van het virus op de werkvloer tegen te gaan. Alle maatregelen worden uitgevoerd in strikte naleving van de voorschriften om de veiligheid van al het personeel te waarborgen.” Andere zorgen blijven echter het orderboek et de leverancierscapaciteit.

Lees alles over

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo