Transfollow introduceert contactloze handtekening

Een verdere stap in de digitalisering van het wegvervoer, en met name welkom in deze tijden van social distancing: Transfollow heeft zojuist een volledig digitale handtekening ontwikkeld die van toepassing is op de levering van goederen.

Tot nu toe beschikten bedrijven die gebruik maakten van elektronische CMR over verschillende methoden om de chauffeur en de ontvanger van de goederen in staat te stellen de vrachtbrieven op een geldige manier te ondertekenen. Transfollow voegt een nieuwe toe die werkt met codes: bij het ondertekenen hoeft u alleen maar de naam en het e-mailadres van de tegenpartij in te voeren en het systeem stuurt een e-mail naar dat adres met een link naar de eCMR in PDF-formaat en een code voor eenmalig gebruik met vier tekens. De ontvanger hoeft dit alleen maar vocaal te bevestigen aan de chauffeur, die het codeert op zijn mobiele apparaat, voordat hij zelf met zijn stylus tekent.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo