Featured Video Play Icon

Noel Essers overtuigd door de nieuwe MAN TGX cabine

Noel Essers is een trouwe MAN-klant en blijft even enthousiast als hij over trucks kan praten. Hij was een van de VIP-transporteurs die door MAN was uitgenodigd om de nieuwe MAN TGX in Bilbao te ontdekken.

Het spreekt voor zich dat H. Essers een van de 300 klanten was wiens mening door MAN werd gevraagd tijdens de ontwikkelingsfase van de nieuwe cabine. Noel Essers vond daarom een aantal verbeteringen die hem na aan het hart lagen, te beginnen met de mogelijkheden om de verstelbaarheid van het stuurkolom. Hij is ook zeer tevreden over de MAN Smart Select-regelknop en de kleine polssteun die het schudden van de hand voorkomt. Maar of en hoeveel van de nieuwe TGX in de vloot van de grootste vervoerder van België zal zitten…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo