Dawsongroup versnelt levering koelopleggers en koelcellen

Door de toegenomen vraag naar medicijnen en levensmiddelen groeit de behoefte naar geconditioneerde transport- en opslagfaciliteiten. Dawsongroup heeft verschillende koelopleggers en mobiele koel-vriescellen beschikbaar, in het bijzonder voor de ondernemers binnen de zorg- en voedselketen.

“Wij doen er alles aan ons steentje bij te dragen aan de levering en opslag van medicijnen en levensmiddelen. Zo versnellen wij ons leveringsproces van koelopleggers en mobiele koel-vriescellen. Ons verhuurproces is geheel digitaal om lichamelijk contact te vermijden. Dawsongroup mailt u de opdrachtbevestiging en het check-out formulier. Na akkoord kan de trailer worden aangekoppeld en direct in gebruik worden genomen. We leveren de koeloplegger indien gewenst gewoon bij onze klanten af op locatie. Indien gewenst kunnen de locatie, de gedraaide koeluren en de temperatuur in de trailer online worden uitgelezen en per mail met uw klanten worden gecommuniceerd,” zegt Hielke van den Broek, vertegenwoordiger Dawsongroup Benelux.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo