SITL ‘sine die’ uitgesteld door coronavirus

De SITL 2020 in Parijs gaat later deze maand niet door. De transport en logistiekvakbeurs zou van 17 tot 20 maart gehouden worden, maar ze is uitgesteld tot een latere, niet bepaalde datum. Dat komt door de maatregelen die de Franse regering nam om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De Franse regering besliste dat evenementen waar meer dan 5.000 mensen aan deelnemen in heel het land worden verboden. De organisatoren van de SITL werden hierdoor verplicht om het salon te annuleren, of liever: uit te stellen tot een latere datum. Wanneer en waar de vakbeurs wel doorgaat, is nog niet geweten. Ruim 40.000 bezoekers uit binnen- en buitenland werden in het expositiecomplex van Paris-Villepinte verwacht. Dit jaar hadden 800 exposanten – waaronder een kleine twintigtal Belgen – een stand. Ook werden 100 conferenties gepland.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo