[TEASER] Nieuwe Amarok wordt samen gebouwd met Ford Ranger

Tijdens de voorstelling van de jaarcijfers heeft Volkswagen een eerste teaser gelost over de tweede generatie van de Amarok pick-up. Dankzij het samenwerkingsakkoord met Ford zullen beide constructeurs in de komende jaren vooral nieuwe utilitaire voertuigen op de markt brengen. 

De eerste foto doet alvast vermoeden dat de Amarok en Ranger sterk op mekaar zullen lijken. De Amarok wordt gebouwd op dezelfde technische basis als de Ranger, de best verkopende pick-up in Europa. Behalve deze foto is er nog weinig informatie over de concrete uitwerking van de tweede generatie. Verwacht wordt dat beide modellen in 2022 gelanceerd worden.

 

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo