Alders neemt Vandenbroeck over

De Limburgse transportgroep Alders blijft groeien via overnames. Na Marcel Depaire en Haesaerts Intermodal is het deze keer de beurt aan Vandenbroeck, een familiebedrijf uit Herent met een 40-tal combinaties.

Transport Vandenbroeck is al meer dan 50 jaren een gevestigde waarde in nationaal en internationaal transport en distributie, met een specialisatie in ADR-goederen en met een geografische focus op België, Luxemburg en Frankrijk. Transport Vandenbroeck opereert een 40-tal combinaties en realiseert een omzet van ongeveer 6 miljoen euro. “Alders en Vandenbroeck delen een gelijkaardige visie op het verlenen van een doorgedreven service naar de klanten toe en hebben ook een vergelijkbare samenwerking met en zorg voor de werknemers. Deze gelijkgestemde cultuur heeft de bedrijven snel bijeengebracht. We wensen van Transport Vandenbroeck de kern te maken van de groepsactiviteiten in het transport, de distributie en de logistieke toegevoegde waarde activiteiten van verpakte ADR-goederen en chemische producten, zowel vloeibaar als vast. Ook na de overname blijft Transport Vandenbroeck actief vanuit Herent en Luxemburg, maar krijgt daarbij onze steun en expertise om aan haar verdere uitbouw te werken”, zegt Roel Smets, CEO van Alders Transport. Hij wijst er ook op dat synergiën met Transport M. Depaire en met Haesaerts Intermodal mogelijk worden. Al het personeel wordt dan ook integraal overgenomen. Carl Bollens, de huidige zaakvoerder, blijft actief als verantwoordelijke van de vestigingen in Herent en Luxemburg.

Alders Transport heeft nu meer dan 1600 stuks rollend materieel en 550 medewerkers verspreid over zeven operationele vestigingen in vier landen. De groep realiseerde in 2019 een omzet van meer dan 85 mio euro.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo