Peripass biedt gratis contactloos onthaal aan voor logistieke bedrijven

Het Gentse bedrijf Peripass, sinds 2016 actief in Yard Management Software, biedt zijn platform tijdelijk kosteloos aan. Het Peripass softwareplatform automatiseert en digitaliseert de toegang én communicatie van logistiek onthaal en verschillende bezoekersstromen van bedrijven.

Door de meertalige Self-Service-toegangssoftware te gebruiken wordt fysiek contact vermeden tussen vrachtwagenchauffeurs of andere bezoekers en onthaalmedewerkers. Bij aankomst melden chauffeurs of bezoekers zich aan op het digitaal platform. Nadien kan tussen onthaalpersoneel en de chauffeurs vanop afstand gecommuniceerd worden (instructies m.b.t. in- of uitchecken, wachttijden, juiste laad- of loszones, …) door middel van tekstberichten (vb. SMS). Hierdoor wordt de veiligheid van eigen werknemers en chauffeurs verzekerd. Volgens Peripass heeft selfservicetoegang andere voordelen: door het onthaal te digitaliseren worden meer vrachtwagens per dag verwerkt en worden wachttijden korter.

“Onze topprioriteit is de gezondheid van iedereen, het voorkomen van verspreiding van het virus is hierin primordiaal. We zien veel van onze klanten worstelen om de continuïteit van hun activiteiten te waarborgen en tegelijk hun medewerkers te beschermen. We bieden daarom het gebruik van ons platform kosteloos aan, tot 30 september 2020, zonder enige aankoopverplichting nadien,” legt Leander Naessens uit, CEO en oprichter van Peripass.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo