Diesel Technic investeert recordsom

Parts specialist Diesel technic investeert dit jaar meer dan 30 miljoen euro in een nieuw testcentrum en in logistieke capaciteit. Van de grootste investering in de geschiedenis van Diesel Technic zullen de distributiepartners en hun klanten rechtstreeks profiteren.

Met de grootste investering in de geschiedenis van het bedrijf is het hoofdkantoor in Duitsland en tegelijkertijd de logistieke capaciteit in de dochterondernemingen uitgebreid. De investeringen vloeiden onder andere naar het nieuwe testcentrum, het hart van het Diesel Technic Quality System (DTQS). Naast uitgebreide test- en moderne meetmogelijkheden onder laboratoriumomstandigheden, omvat dit testcentrum ook een eigen elektronica-testlaboratorium en de mogelijkheden tot snelle prototypeontwikkeling via 3D-printen. Er is ook geïnvesteerd in een fotosysteem waarmee het bedrijf 360° productfoto’s kan maken die vervolgens in de productzoeker in het Partner Portal gebruikt worden.
Een verdere stap was de uitbreiding van het logistieke centrum in Kirchdorf, met als hoogtepunt het volautomatische kleine onderdelenmagazijn met shuttletechnologie.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo