Volkswagen Commercial Vehicles verlengt garantieperiode

Dit is een leuk commercieel gebaar: Volkswagen Commercial Vehicles heeft de garantieperiode met drie maanden verlengd voor de Amarok, Caddy, Transporter en Crafter, waarvan de garanties tussen 1 maart en 31 mei afliepen.

De verlengde garantie is geldig tot drie maanden na de geplande vervaldatum, ongeacht of het gaat om een nieuw- of een verlengde garantie. Het is gerechtvaardigd door de moeilijkheid die de betrokken klanten hadden om tijdens de meest acute fase van de Covid-19-crisis werkzaamheden onder garantie te laten uitvoeren.

Lees alles over

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo