BF Goodrich vernieuwt gamma bedrijfswagenbanden

Met de introductie van de Cross Control 2 vernieuwt BF Goodrich, de Amerikaanse producent van de Michelin-groep, een deel van het aanbod bedrijfswagenbanden. De nieuwe Cross Control 2 is bestemd voor professionals in de bouwsector.

BFGoodrich Cross Control 2 banden zijn ontwikkeld voor de Europese markt en worden geproduceerd in de Europese fabrieken van BFGoodrich. “Ze zijn gemaakt voor bouwplaatsen, voor het vervoer van materialen en publieke werken. Het nieuwe ontwerp zorgt voor robuustheid en trekkracht, ongeacht het terrein of de omstandigheden. Ook houdt deze band de gebruikskosten onder controle aangezien de levensduur verder is verbeterd: met 25 % ten opzichte van de BFGoodrich Cross Control D banden en met 40 % voor de BFGoodrich Cross Control S2 banden ten opzichte van de BFGoodrich Cross Control S banden”, aldus BF Goodrich. De nieuwe banden zijn beschikbaar in de afmetingen 315/80 R 22.5 en 13 R 22.5. Ze zijn geschikt voor herprofilering en loopvlakvernieuwing.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo