De Rocker Logistics gaat live met TMS van Elevate-IT

Bij De Rocker Logistics staat de zomer van 2020 niet allen in het teken van een nieuwe thuisbasis in Zele. De ambities zijn hoog, en De Rocker heeft dus gekozen voor een nieuw TMS van Elevate-IT, waarmee het bedrijf klaar is voor een volgende stap in de automatisering van bedrijfsprocessen.

Sinds de overname van Transport De Rocker in 2006 door Rudy Denutte, en de bijbehorende naamswijziging, wordt er door De Rocker Logistics steeds gewerkt aan het moderniseren van het logistieke bedrijf. “Onze filosofie is om vooruitstrevend te zijn in de uitbouw van een hypermodern logistieke bedrijf,” aldus Rudy Denutte, “Het TMS dat we hadden was dusdanig beperkt in functionaliteiten dat we stilstonden op het gebied van modernisatie.” De Rocker Logistics koos voor het Transport Management Software van Elevate-IT. Dit TMS bevat onder andere modules gericht op de integratie van boordcomputers, planning en andere bedrijfsprocessen zoals tracking, facturatie en orders. In een volgende fase wil De Rocker Logistics ook de WMS- en Crossdock-oplossing van Elevate-IT implementeren. Zo gaat het bedrijf uit Zele voor een overkoepelende oplossing die TMS en WMS koppelt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo