blank

Hiab lanceert twee nieuwe containerliftsystemen

Hiab vult zijn gamma Multilift haakarmsystemen aan met de Optima 15S en 25S modellen, respectievelijk ontworpen voor twee- en vierassige vrachtwagens.

De Optima-serie werd in 2016 gelanceerd met het 20s model die een capaciteit van 20 ton heeft. Het wordt nu naar boven en naar beneden uitgebreid met de 15s (15 ton) en de 25s (25 ton). Bovendien profiteert het hele gamma van een eenvoudigere bediening: er zijn nu drie hendels en een knop voor de bediening van maximaal vier functies. Beschikbare opties zijn automatische sequencing, hydraulische vergrendeling en een hoge snelheidsfunctie.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo