DPD creëert dit jaar 500 nieuwe jobs in België

DPD speelt in op de zeer sterke Europese groei in pakketleveringen, onder andere door e-commerce, en investeert versneld in haar netwerk en in mensen. Tegen eind 2020 wil DPD haar beleveringscapaciteit in ons land fors verhogen. Met deze hele operatie zijn investeringen voor een totaal van 60 miljoen EUR gemoeid. Er worden, dit jaar nog, maar liefst 500 nieuwe jobs gecreëerd waarvan 200 operationele jobs en 300 nieuwe chauffeurs.

In april en mei 2020, maanden waarin veel Europese landen “op slot” gingen, leverde DPDgroup dagelijks tot 7,5 miljoen pakketten in Europa. Dat is bijna 30% meer dan vorig jaar. Tijdens de eerste zes maanden van 2020 groeide het aantal B2B-pakketten beperkt in België en Luxemburg, terwijl in het B2C-segment een stijging van 70% werd genoteerd.

Om tegemoet te komen aan de enorme groei en de komende eindejaarperiode opent DPD nieuwe depots in Lummen, Sint-Niklaas en Asse-Zellik. Deze vestigingen zullen in oktober operationeel zijn. Op hetzelfde moment zal een nieuwe HUB in Puurs in gebruik worden genomen.

DPD in België is onderdeel van DPDgroup, het tweede grootste internationale pakketbezorgingsnetwerk in Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo