Geodis wordt Hellmann’s partner in Frankrijk

De Geodis Groep wordt de nieuwe partner van het Duitse logistieke bedrijf Hellmann Worldwide Logistics voor Frankrijk. Hellmann beëindigt daarmee per 1 september 2020 de samenwerking met Heppner op het gebied van groupage.

Deze verandering van alliantie was al in de lucht sinds Heppner aankondigde 20 jaar samenwerking te willen beëindigen en in plaats daarvan de krachten te bundelen met Gebrüder Weiss. Hellmann en Geodis werken al sinds mei samen in Groot-Brittannië en zullen nu hun samenwerking uitbreiden naar de Franse markt. Hellmann opende ook zijn eerste zee- en luchtvrachtkantoor in de buurt van Parijs in september 2019.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo