blank

Lineas moderniseert Antwerpen-Lyon verbinding

Sinds 1 juli biedt Lineas een directe intermodale verbinding aan tussen Antwerpen en Lyon, met drie retourritten per week. Deze nieuwe verbinding, Lyon Xpress genaamd, maakt deel uit van het Green Xpress netwerk.

De Lyon Xpress maakt de rondreis tussen de Main Hub van Lineas in Antwerpen en de terminal van Port Edouard Herriot in Lyon. Het zal nu in staat zijn om alle soorten vracht (conventioneel en intermodaal) tussen Lyon en Noord-Europa te vervoeren. Lineas heeft ook een groter deel van de verbinding geïnternaliseerd via het Lineas France-team om de stiptheid van de verbinding te verbeteren

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo