Passion4Trucks is ‘Covid-proof’ dankzij Rombit-armbanden

De maand augustus staat volledig in het teken van de wedstrijd voor de mooiste truck van België, in het kader van het Passion4Trucks initiatief van Transportmedia. Elke week filmen onze teams met een van de vier deelnemende merken en de naleving van de regels voor social distancing wordt verzekerd door Rombit-armbanden.

Sinds het begin van de pandemie heeft Rombit naam gemaakt met verschillende oplossingen die het mogelijk maken om de regels van social distancing te respecteren, met b.v. armbanden. Dit zijn de polsbandjes die Transportmedia gebruikt bij het filmen van de Passion4Trucks TV beelden: van onze sterpresentator Marijn Devalck tot camera(wo)men en gasten, iedereen draagt een van deze polsbandjes (die Marijn Devalck zelfs heeft omgedoopt tot ‘corona horloges’!). Zodra twee mensen die een armband dragen binnen 1,5 meter van elkaar komen, geeft de armband een lichtsignaal af en begint te trillen. Hoe dichterbij de mensen zijn en hoe langer het ‘contact’ duurt, hoe sterker het signaal en de trilling. Men is het er algemeen over eens dat dit een zeer effectieve manier is om de veiligheid op de werkplek te waarborgen…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo