DP World maakt nieuwe functies in app betalend

DP World heeft twee nieuwe functies in de mobiele trucker app Route 1700 toegevoegd. Hiermee kunnen chauffeurs hun traject op de Antwerp Gateway terminal van DP World Antwerp sneller laten doorlopen, maar dan tegen betaling.  

Dankzij twee nieuwe ‘premium’ functies kunnen chauffeurs vanaf 8 september hun afspraak in het Truck Appointment System enerzijds omboeken naar een vroeger tijdstip ook als dit volzet is. Hierdoor besparen ze tijd als ze bijvoorbeeld vroeger dan gepland aankomen. De andere functie laat toe dat chauffeurs na hun check-in onmiddellijk kunnen doorrijden naar de laad- en loszone, waardoor ze niet moeten wachten tot ze opgeroepen worden en dus tijd besparen. Echter zijn deze opties beperkt in aantal en tegen betaling beschikbaar zijn.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo