Opel kondigt elektrische Movano aan voor 2021

Dit was te verwachten na de gelijkaardige aankondiging van Peugeot enkele dagen geleden: de Opel Movano zal in 2021 in een 100% elektrische versie beschikbaar zijn. De Combo zal dezelfde behandeling ondergaan, zodat Opel voor het einde van volgend jaar een volledig elektrisch gamma heeft.

De aankondiging werd vandaag gedaan op de SHIFT Mobility conferentie in Berlijn door CEO Michael Lohscheller: Opel lanceert al volgend jaar een elektrische versie van de Movano bestelwagen en van de kleine Opel Combo. Op industrieel vlak heeft de PSA-groep ook samen met Total een joint venture opgericht onder de naam Automotive Cells Company, die vanaf 2023 in twee fabrieken in Douvrin (Frankrijk) en Kaiserslautern (Duitsland) batterijen zal produceren op basis van de volgende generatie lithium-iontechnologie.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo